«

»

Sep 26

Primerjava tekalnih stez

NordicTrack C1650

“C” serije znamke NordicTrack so srednje-stopenjske tekalne steze, ki prinašajo odlično delovanje tudi za resne tekače. Opremljena z integriranim sistemov zabavanja in 12% naklonom pomeni, da boste tekalno stezo NordicTrack C1650 uporabili za odlične treninge. Velikost pasu je nekoliko manjša od tiste pri komercialni seriji stez – 22” x 60” vendar pa to ne vpliva tudi na višje tekače. Prav tako je opremljena z merilcem srčnega utripa, s katerim le temu lahko sledite med svojim treningom. Ima tudi NordicTrack FlexSelect oblazinjenje za dodano udobje.

tekalna steza

NordicTrack C990

Še en odličen model serije »C« je C990, ki ima številne lastnosti C1650, a nekoliko večji zadnji valjček (2.5″). Programiranih ima 32 različnih funkcij – od vadb, ki so jih sestavili profesionalni trenerji do programov za izpolnjevanje različnih ciljev in tudi štetje kalorij. Prav tako ima vgrajeno poličko za tablico, kar omogoča zabavo med treningom. Tako, kot drugi modeli, se tudi ta ponaša z EasyLight™ shock assist za preprosto shranjevanje.

NordicTrack T6.5S

Vstopna tekalna steza NordicTrack prinaša vse osnovne funkcionalnosti, ki so enake pri drugih modelih, a ne prinaša nekaterih naprednih zasnovnih funkcij. Ima motor s 2.6 konjskimi močmi, ki poganja krov velikost 20” X 55” in omogoča naklon do 10%. To pomeni, da je steza nekoliko manjša in šibkejša, kot drugi modeli, a je vseeno zmožna izvajanje odličnega treninga. Medtem ko ne podpira WiFi, pa prinaša 20 različnih vnaprej programiranih treningov. Če iščete kakovostno napravo po ugodni ceni, ki omogoča dobro vadbo, potem je ta tekalna steza odlična možnost.

NordicTrack X9i naklonski trener

Se veselite treniranja v naklonu? Tekalna steza NordicTrack X9i naklonski trener ima 3.0 CHP neprekinjeni motor, ki omogoča hitrost do 12 mph, krov dimenzij 22” x 60” in zmožnost naklona do 40% ter upada do -6%. Zaradi svojih izjemnih lastnosti, ki so točno mišljene za treniranje z naklonom, deluje odlično. Ta NordicTrack fitnes oprema omogoča, da trenirate pri naklonu do 40 in tako med hojo porabite kar 5-krat več kalorij. Ima 7” zaslon na dotik, ki podpira internetno povezavo. V zahvalo svojim vnaprej pripravljenim programov lahko raznoliko trenirate vsak dan in hitro boste dosegli svoje cilje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Uporabljate lahko te HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>