«

»

Mar 24

5 razlogov za nakup novih vhodnih vrat po meri

Če spadate v kategorijo preudarnih alfa moških in kolebate nad odločitvijo, ali investirati v nakup novih vhodnih vrat ali ne, je potrebno za nasvet vprašati vaše nežnejše polovice.  Kar poskusite, vprašajte ženo, zakaj se ji zdi nakup smotrn.  Prepričan sem, da bo tako kot je to storila moja,  v eni sapi postregla z vsaj petimi razlogi za in to po principu čiste ženske logike.  Moja žena je navedla pet razlogov za v tem vrstnem redu:

vhodna vrata

  1. Najpomembnejši razlog zanjo je ta, da so stara neprivlačna za oko in smo edino stanovanje v bloku, ki še vztraja pri rustikalnih vhodnih vratih iz časa njenega rojstva! Razlog je torej estetskega izvora! Če oz ko bomo naročili nova smrekova vhodna vrata, bodo ta izdelana iz toplega in kakovostnega materiala in za piko na i izpolnjena z drobnimi estetskimi detajli . Tisto kar je njej zelo pomembno je dejstvo, da bodo vhodna vrata in okna končno v stilu kar bo lepo zaokrožilo zunanjo podobo našega stanovanja. Pri tem ne bodo tipska, niti docela klasična, saj bo sama izbrala »okraske«, ki bodo naredili naša vhodna vrata moderna in celo unikatna. Sama bo izbirala ali bomo imeli vhodna vrata s steklom –  ali se bo odločila za  nadsvetlobo ali za obsvetlobo še ne more dokončno povedati.
  2. Zanjo približno enako pomemben razlog je ta, da ima dovolj poslušanja piskajočega laježa sosedovega psa. Nova vrata po naročilu bodo seveda zvočno izolirana, kar pomeni, da nas hrup iz hodnika ne bo več motil in nam kalil zasluženega nočnega spanca.
  3. Kot tretji razlog je navedla dejstvo, da sem jaz prejšnji teden ugotovil, da nam piha pod vrati ter da nam to stanje dviguje izkupiček, ki ga zagledava vsak mesec na položnici za ogrevanje. Torej, potrebujemo vhodna vrata z minimalno toplotno prehodnostjo, da nas ne bo zeblo in da prihranimo kak evro.
  4. Nato se je »obesila« še na moje večkratno nerganje nad varnostnimi ukrepi pri vhodu v naše stanovanje? Nova investicija bo seveda brez kančka dvoma protivlomna!  Nadalje me je z njenimi argumenti prijetno presenetila, saj ne vem kje je zvedela, da lahko tudi dodatno naročimo vhodna vrata na prstni odtis in/ali elektronsko ključavnico  kar bo seveda našo varnost le še povečalo. In ne le to, vedela je tudi, da obstajajo vhodna vrata na dotik in/ali kodo, ki jo lahko spreminjamo in prilagajamo ter si s tem zagotovimo še povečan občutek varnosti.
  5. Z zadnjim razlogom me je dokončno prepričala, saj je poiskala akcije vhodnih vrat, zraven preverila še kakovost in verodostojnost izbranega mizarstva ter priskrbela njihov kontakt. Še več, oddala je že povpraševanje ter se pozanimala za točno ceno izdelave vhodnih vrat z montažo vred. Priskrbela je celo odplačevanje na obroke. Docela pa me je pustila brez besed, ko je modro pripomnila, če bova zadovoljna z izdelavno, montažo in celotno izvedbo, bova pri njih naročila še vhodna vrata za brunarico, ki tudi krvavo potrebuje večjo varnost in lepši izgled.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Uporabljate lahko te HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>